În timp ce economia privată MOARE, bugetarii se înghesuie în instituții. Elena Cristian arată motivul REVOLTĂTOR: Se impun măsuri urgente

Elena Cristian, redactor şef DC BUSINESS, a explicat care a fost explicaţia primită de la un bugetar cu privire la motivul pentru care toţi angajaţii din sistemul public vin la serviciu deşi este pandemie. 

"Este nevoie de un plan de măsuri pe termen lung. Sigur, putem fi optimişti, dar când vedem că suntem în top la numărul de îmbolnăviri şi al deceselor, cifre care ne arată cât de slab pregătit pentru ceea ce se întâmplă şi pentru ceea ce va urma este sistemul sanitar, spun că trebuie măsuri. Pe termen scurt, mediu, dar şi lung. Iar aceste măsuri nu par să vină. Este clar că măsurile din ultimele 14 zile nu au dat roade şi cred că trebuie o analiză mult mai atentă.

Multe domenii economice au fost lovite crunt fără o analiză, în timp ce sectorul de stat stă bine mersi. Dacă ne uităm la Casa Presei, unde numai presă nu e, în parcare este plin, nu ai unde să parchezi. Se lucrează la foc continuu. Întrebam astăzi în lift pe cineva de ce vine toată lumea la muncă. Mi-a spus că altfel pierd un spor de 15 la sută dacă ar aplica telemunca. Se impun măsuri urgente!", a declarat Elena Cristian la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel