EXCLUSIV  De ce medicul Mădălina Munteanu a plecat din USR și s-a înscris în PSD. ”Devenisem un pericol. N-am avut susținere și am abandonat”

Foto: Facebook Mădălina Munteanu
Foto: Facebook Mădălina Munteanu

Tânărul medic stomatolog Mădălina Munteanu, care a fost membru al Uniunii Salvați România timp de un an, a făcut trecerea la Partidul Social Democrat. 

Devenită social-democrată, Mădălina Munteanu este „un personaj cunoscut” în județul său, conform presei locale, datorită activității sale de stomatolog în cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău și a voluntariatului pentru Crucea Roșie.

Începutul de la USR

Aproximativ acum un an, undeva în iunie, m-am hotărât să mă înscriu în Uniunea Salvați România (USR). Așa am intrat, am completat pe Internet și am trimis, nu știam nimic despre zona aceasta, decât ce văzusem de la televizor. A fost interesant, niciodată n-am lipsit de la vreo ședință fiindcă mi-a plăcut, voiam să înțeleg și să învăț. După aceea, am început să înțeleg ce înseamnă politica, ce înseamnă jocurile politice”, a declarat tânăra social-democrată, exclusiv pentru DC NEWS.

USR a fost un loc în care s-a simțit confortabil la început, mai ales pentru că nu avea experiența politică aferentă partidelor tradiționale, transmite Munteanu. „Știam că sunt oameni care nu au făcut politică și mi s-au părut suficient de deschiși. Nu aveam absolut niciun plan”, a spus ea.

Din USR în PSD

La un moment dat, a început să-mi placă din ce în ce mai mult. Mi-am dat seama că pot face lucruri și că ar trebui să mă implic mai tare în politică. Am avut parte și de susținere. La USR au fost niște lucruri care mie nu mi-au plăcut, tot felul de lupte interne, nu m-am mai regăsit aici, nu mi-a plăcut ce se întâmplă”, a explicat Munteanu, însă a ținut să precizeze că se referă doar la organizația USR Buzău. „Devenisem un pericol, între ghilimele. N-am mai avut susținere și am abandonat”.

Am fost și la domnul primar (Constantin Toma), am fost și la domnul președinte de CJ (Petre Emanoil Neagu), atunci când am creat acest cabinet. Am fost plăcut surprinsă că sunt oameni OK și deschiși, neavând neapărat legătură cu ce înseamnă PSD. I-am luat ca oameni ca atare. Faptul că am acceptat propunerea domnului primar a fost tot pentru că-l admir foarte mult, îmi place ce face, are o minte deschisă și înțelege”, a adăugat ea.

Pe domnul Ciolacu nu-l cunosc personal, încă. N-am avut ocazia”, a explicat Munteanu, întrebată despre președintele interimar al partidului în care tocmai s-a înscris.

Planuri pentru viitor

În principal, ce-mi place mie și unde vreau să mă implic, se încadrează în sănătate, educație și social. Când vine vorba de sănătate, cunosc domeniul; la educație, am doi copii și automat sunt prinsă în tot ce înseamnă școală, sistem și toate cele, sunt și medic școlar; bineînțeles, și în domeniul acesta social mi se pare foarte important și l-am cunoscut prin Crucea Roșie. Acestea trei mă interesează cel mai mult, însă este prematur să anunț proiect acum. Este încă devreme”, a spus Mădălina Munteanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel