De ce-l acuză nora la DNA pe Virgil Măgureanu, fostul șef SRI

Alina Măgureanu a depus plângere la DNA, luni, împotriva socrului său, fostul șef SRI Virgil Măgureanu. 

Alina Măgureanu a afirmat luni că a fost agresată de soț și a fost amenințată de socri, dar sesizările nu au fost soluționate de instanțele abilitate. 

"Plângerile sunt nenumărate, sunt plângeri pentru violență domestică împotriva lui Marian Măgureanu (soțul- n.r.), sunt plângeri de intimidare, de amenințare împotriva soților Măgureanu și sunt plângeri pentru fapte de corupție pe care sunt nevoită să le fac publice, pentru că vrem să se termine cu corupția în țara aceasta. (...) Sunt plângeri referitoare la niște amenințări, la niște sechestrări de acte de firmă, sunt foarte multe plângeri, (...) am foarte multe dosare pe rol și de un an mă chinui cu justiția din România și cu instituțiile abilitate, cu secțiile de poliție. (...) Sper să se facă dreptate, sper să se respecte litera legii, sunt foarte supărată pe legea din România și pe cei care reprezintă legea. Am încredere în schimb în DNA, pentru că am văzut că în nenumărate situații și-a făcut treaba. Sper să fiu și eu printre cei care beneficiază de atenția dânșilor", a declarat Alina Măgureanu, pentru B1 TV, la ieșirea din sediul Poliției Sectorului 1, unde ar fi depus mai multe plângeri, potrivit B1 TV

[citeste si]

Ea nu a vrut să precizeze ce anume a sesizat la DNA, motivând că nu dorește să încalce vreo procedură, însă întrebată ce înțelege prin fapte de corupție a răspuns: "trafic de influență, dare de mită, luare de mită". "Îmi asum (...) și aceste lucruri le voi face publice. (...) Nu pot deocamdată să dau detalii. (...) Mie mi s-a demonstrat că această familie Măgureanu reprezintă legea până în momentul acesta și pot să aduc și probe. Oricum, am foarte multe probe și îmi asum tot ceea ce spun", a afirmat Alina Măgureanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel