De ce l-a propus Crin Antonescu pe Ilie Sârbu la conducerea comisiei

sarbu crin
sarbu crin

Crin Antonescu  nu este împotriva constituirii celei de-a doua comisii de anchetă împotriva lui Traian Băsescu. Totuși, liderul PNL a declarat, joi, că dorește ca această comisie parlamentară să fie condusă de liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu. 

"Nimeni din PNL nu va împiedica vreo comisie de anchetă. Sigur că vom fi de acord cu comisia. De pe acum propun ca această comisie să fie condusă de domnul senator Ilie Sârbu,  pentru că este un personaj politic cu greutate, pentru că este liderul grupului parlamentar de la Senat, pentru că măcar în legătură cu domnia sa nu s-ar putea îndoi nimeni după un deceniu de luptă împotriva lui Traian Băsescu  că ar putea să se clatine.

Și pentru că nu a fi în situația în care dacă această comisie se termină foarte repede așa, cu niște note cum au fost de la Parchet, cum au fost de la ANRP, cum văd că-i de la notar, că totul e bine și frumos, să nu aud cumva pe prietenul, pe colegul meu de luptă, Victor Ponta spunând că asta e treaba Parlamentului, că dânsul muncește la Guvern pentru salarii. Să fie treaba Parlamentului, dar cu domnul Sârbu în frunte. L-am văzut   pe domnul Ilie Sârbu ieri extrem de hotărât, destul de alarmat în legătură cu poziția mea pe frontul anti-Băsescu și ca atare asta este propunerea noastră", a declarat Crin Antonescu.

Contactat telefonic despre propunerea  liderului PNL,   Ponta a răspuns: "Nu știu și bănuiesc că a fost o glumă. Glumele domnului Antonescu, unele dintre ele, sunt bune, nu toate".

 Ziariștii de la sediul PNL l-au întrebat pe Antonescu ce părare are despre răspunsul colegului său de alianță, Victor Ponta.

 "L-ați întrebat acum? Dar dânsul unde e? Cum adică să fie o glumă? Asta e deja un afront la dl Sârbu, e alt scandal aici. E liderul din Senat al PSD, de ce să fie o glumă? Sigur, o să decidă PSD", a replicat Crin Antonescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel