De ce iubim fotbalul: Real Madrid - Manchester United 1-1. Video

Real - Manchester
Real - Manchester

Real Madrid și Manchester United au oferit un adevărat spectacol fotbalistic miercuri seara, în prima manșă a confruntării din optimile Ligii Campionilor. Conduse de cei mai buni antrenori ai lumii, cele două echipe au trecut pe rând pe lângă victorie, dar, în final, golurile marcate de Welbeck și Ronaldo au dus la o remiză, 1-1, urmând ca totul să se decidă în retur, pe Old Trafford.

Real Madrid și-a confirmat statutul de gazdă a confruntării și a început partida în atac, „diavolii” lui Ferguson mulțumindu-se să se apere și să răspundă pe contraatac. Dar, după bara lui Coentrao din minutul șase, englezul Welbeck a adus liniștea pe Santiago Bernabeu, când, în minutul 20, a pus capul perfect la centrarea lui Rooney din corner și a deschis scorul.

Doar zece minute a fost în avantaj Manchester. Cristiano Ronaldo a vrut să arate că nu degeaba este cel mai scump jucător al planetei și a înscris cu capul, superb, împotriva fostei sale echipe.

Demonstrația de fotbal a continuat și după pauză, când ambele echipe au avut șanse imense de a prelua conducerea, doar inspirația portarilor și bara - la ocazia olandezului Van Persie - făcând ca tabela să rămână nemodificată.

S-a terminat 1-1, iar confruntarea finală dintre Mourinho și Ferguson va avea loc acasă la scoțian, pe „Teatrul Viselor”.

Echipele de start:

Real Madrid: Diego López - Arbeloa, Ramos, Varane, Coentrao - Xabi Alonso, Khedira - Di María, Özil, Ronaldo -  Benzema Antrenor: Jose Mourinho

Rezerve: Adán, Pepe, Carvalho, Kaká, Essien, Modrici, Higuaín.

Manchester United: De Gea - Rafael, R. Ferdinand, Evans, Evra - Carrick, Jones - Welbeck, Rooney, Kagawa - V. Persie Antrenor: Alex Ferguson

Rezerve: Lindegaard, Smalling, Valencia, Anderson, Giggs, Cleverley, Chicharito.

Vezi aici rezumatul partidei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel