De ce îl dă Boagiu în judecată pe Ponta

boagiu-il-apara-pe-basescu-in-fata-lui-ponta-85066-1
boagiu-il-apara-pe-basescu-in-fata-lui-ponta-85066-1

Vicepreședintele PDL, Anca Boagiu, a declarat miercuri că îl dă în judecată pe prim-ministrul Victor Ponta prentru prejudicii aduse statului statului și pentru "încălcarea tratatului de aderare al României la UE," transmite Mediafax.

"Am luat decizia să-l dau în judecată pe candidatul Ponta pentru prejudiciile pe care le-a adus statului român, pentru blocajele pe care le-a produs în economia românească, pentru prigonirea pe care a pornit-o împotriva investitorilor din România, pentru încălcarea tratatului de aderare a României la UE. De ce pentru tratat? Pentru că planurile noastre de dezvoltare sunt angajamente ale acestui tratat, pe care suntem obligaţi să-l respectăm," a declarat democrat-liberala.

Ea îi cere șefului Executivului să-și asume public dacă are altă orientare, în afară de cea europeană. "Îi cer public candidatului Victor Ponta să ne spună dacă orientarea sa este europeană şi să şi-o asume înainte de 9 decembrie, îi cer public să ne spună dacă are o altă orientare, pe care să şi-o asume înainte de 9 decembrie, nu să ne facă ceva, ce ne pregăteşte până la urmă, să ne scoată din Europa," fostul ministru al Transporturilor.

Anca Boagiu nu a precizat ce articole din prevederile legale a încălcat premierul, dar a menționat că avocații săi lucrează la documentul de dare în judecată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel