De ce e Grindeanu mâhnit. Ce spunea Ponta la Timișoara

Senatorul PSD Adrian Diaconu a mărturisit că premierul Sorin Grindeanu a rămas mâhnit după ce timișorenii au ieșit în stradă să protesteze împotriva Guvernului. 

”După ce s-a terminat cu ordonanța, nu mai poți să vii și să spui că vrei să cadă Guvernul, demisia, că cineva e hoț. S-a mâhnit omul Grindeanu, nu premierul Sorin Grindeanu. Dintr-o pornire civică, totul s-a transformat într-o mișcare politică. El în mod sigur își va dori ca după acest mandat să aibă măcar o străduță care să-i poarte numele. Adică să aibă un asemenea succes încât noi, timișorenii, să îi recunoaștem meritele și, cândva, un primar din viitor, să-i acorde o asemenea onoare”, a declarat Adrian Diaconu pentru pressalert.ro.

Senatorul PSD a completat că ”premierul este mâhnit pe timișoreni pentru că au continuat cu protestele și după abrogarea ordonanței, dar va face atât de multe lucruri bune încât la un moment dat cineva se va gândi să îi dea numele unei străzi după al său”.

Social-democratul spune că este iluzoriu scenariu de coagulare în jurul lui Victor Ponta: ”Victor Ponta spunea, atunci când venea la Timișoara, că are doi prieteni aici: pe Grindeanu și pe Dogaru”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel