De ce este somiera de pat factorul-cheie pentru un somn odihnitor? Iată răspunsul!

Somiera pentru pat a fost considerată mult timp ca fiind doar o simplă structură de suport pentru saltea. Noile modele, însă, demonstrează că acest articol este mai mult decât atât, având numeroase beneficii, dovedite, asupra sănătății. 

Dotările inovative și funcțiile avansate întrec orice așteptare! De la modelele manuale până la cele electrice cu acționare de la distanță prin conexiune wifi sau bluetooth, fiecare produs este realizat pentru a asigura cel mai înalt grad de confort! Iată de ce sunt considerate aceste structuri factorul-cheie pentru un somn odihnitor!

Efecte pozitive pe toate planurile

Relaxarea capătă o cu totul altă dimensiune atunci când în scenă intră acest produs. De la buna aerisire a saltelei și prevenirea apariției mucegaiului sau acarienilor în textura sa până la asigurarea unui confort de top, sunt bifate rând pe rând toate cerințele ce vizează confortul. Prin caracteristicile moderne, somiera pat favorizează procesele de regenerare celulară din timpul somnului și recuperarea după o zi încărcată! Durerile și contracturile musculare, afecțiunile coloanei vertebrale, digestia deficitara și durerile de cap pot fi ameliorate și ținute sub control prin intermediul modelelor medicale sau cu dotări de ultimă generație disponibile pe piață.

Variantele metalice și cele din lemn de fag sunt recunoscute pentru suportul excelent pe care îl oferă, având o contribuție remarcabilă la menținerea unei posturi corporale corecte. Cele două zone independente de odihnă fac ca somnul în cuplu să fie o adevărată poezie. Acestea împiedică transmiterea mișcărilor de la un partener la altul și fac ca experiența utilizatorilor să fie una deosebit de prietenoasă. 

Pentru că este vorba despre un produs complex, cu un spectru variat de mecanisme de reglare, somiera pentru pat se poate integra splendid chiar și în încăperile de dimensiuni mici, asigurând totodată importante spații de depozitare. Anumite modele dispun de sisteme de rabatare ce pot fi montate pe lungime sau pe lățime și de balamale ce permit ridicarea structurii la un unghi de circa 40 de grade, suficient pentru a accesa cu ușurință întregul spatiu de dedesubtul lor. 

Elemente revoluționare ce pot fi personalizate de fiecare utilizator

Sistemele avansate de reglare permit, de asemenea, personalizarea structurii în funcție de nevoile și preferințele personale. Poți stabili elasticitatea lamelelor de susținere a corpului și poți ajusta înălțimea și elasticitatea suporților din zona lombară. Datorită arcurilor elastice, produse din cauciuc termoplastic, spatele poate beneficia de un răsfăț excelent, mai ales după o zi obositoare. 

Dacă îți dorești un produs premium, somiera de pat electrică din lemn de fag, prevăzută cu telecomandă, este pentru tine! Aceste modele se pot rabata la un unghi de 85 de grade, perfect pentru un nivel de confort ridicat al utilizatorului atunci când stă în șezut, iar lamelele susținute de amortizoare ABS distribuie în mod egal greutatea pe suprafața ramei de pat. 

Mai mult decât atât, amortizoarele 3D din TPE – SBS relaxează mușchii gâtului, zona cervicală și întreaga coloană vertebrală, prevenind apariția afecțiunilor spatelui și durerilor specifice acestora. Datorită caracteristicilor performante cu rol medical, această categorie de articole este recomandată și celor care petrec mult timp în pat pentru a se recupera sau celor care au în îngrijire o persoană bolnavă ce nu poate acționa singură structura. 

Somiera pat este cea mai bună investiție pe care o poți face pentru a beneficia de un somn de calitate! Achiziționează modelul care răspunde cel mai bine nevoilor tale și te vei bucura, garantat, de calitățile sale impresionante!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel