De ce este Orban mai bun decât Cîțu pentru șefia PNL? Răspunsul lui Ludovic Orban

„Mi-ar lua 24 de ore să vă povestesc”, a răspuns Ludovic Orban, întrebat de ce consideră că ar fi un președinte PNL mai bun decât Florin Cîțu.

”Mi-ar lua 24 de ore să vă povestesc”, spune Ludovic Orban, întrebat de ce consideră că ar fi un președinte PNL mai bun decât Florin Cîțu. El spune că Florin Cîțu e în faza în care „trebuie să se convingă pe sine să-i poată convinge și pe alții” că poate fi liderul formațiunii, scrie Mediafax. 

Principalul avantaj al lui Ludovic Orban

El afirmă că principalul său avantaj este cunoașterea partidului, a parlamentarilor liberali și a echipelor de conducere de la nivel local și județean.

„Simt partidul, simt pulsul și am capacitatea de a lua toate informațiile necesare pentru a propune deciziile cele mai bune. (...) De asemenea, aici e vorba de niște calități umane. Pe mine faptul că am ajuns în funcții publice nu m-a făcut să-mi pierd mințile. (...) Pentru mine, PNL în ansamblu său este o echipă. (...) Suntem într-o coaliție dificilă și este nevoie de foarte multă experiență în materie de negocieri. (...) Nu în ultimul rând, este vorba și de capacitea de a pune în practică un program”, adaugă Orban.

Care este strategia lui Ludovic Orban

Totodată, Ludovic Orban spune Florin Cîțu e în „faza în care trebuie să se convingă pe sine să-i poată convinge și pe alții” că poate fi liderul PNL.

””Voi fi președintele Partidului Național Liberal”... Trebuie să-ți repeți de 20 de ori. Ca să convingi pe alții, trebuie să fii tu convins. Probabil el e în faza în care trebuie să se convingă pe sine să-i poată convinge și pe alții”, adaugă Orban.

Nu a dorit ca Florin Cîțu să renunțe la candidatură 

De asemenea, Ludovic Orban precizează că nu a încercat să îl determine pe Flori Cîțu să renunțe la candidatura la șefia formațiunii.

„Pentru mine a fost o surpriză că și-a anunțat candiatura. Chiar a fost o surpriză”, conchide Orban.

Congresul PNL la care se va alege președintele PNL va avea loc în 25 septembrie. S-au înscris Ludovic Orban, actualul președinte al PNL și președinte al Camerei Deputaților, și Florin Cîțu, premier.                                                                                                                                                     

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel