De ce Ecaterina Andronescu nu s-a mai regăsit pe lista lui Ponta

ECATERINA ANDRONESCU - PRELUARE MANDAT - EDUCATIE
ECATERINA ANDRONESCU - PRELUARE MANDAT - EDUCATIE

Ecaterina Andronescu, fostul ministru al Educației, este una dintre marile absențe ale Guvernului Ponta II. Alături de ea se numără Ovidiu Silaghi, Liviu Pop și Eduard Hellvig, toți în stare de incompatibilitate. Ecaterina Andronescu va prelua șefia comisiei senatoriale de educație. 

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat "Eu am fost foarte mulţumit de activitatea Ecaterinei Andronescu ca ministru. O apreciez enorm de mult. De altfel, va fi preşedintele Comisiei de educaţie din Senat. Cei doi rectori tineri, domnii Pricopie şi Costoiu, foşti secretari de stat ai doamnei Andronescu, deci crescuţi de dumneaei, vor avea o sarcină extrem de dificilă. Alături de sănătate, educaţia şi cercetarea sunt priorităţi absolute ale Guvernului, dar reprezintă şi domeniile cele mai dificile". El a adăugat că s-a înțeles cu Ecaterina Andronescu să ocupe funcția de ministru al Educației până la investirea noului Guvern, potrivit RTV.

Cu privire la Silaghi, Pop și Hellvig, găsiți de Agenția Națioanală de Integritate în stare de incompatibilitate, Ponta a declarat că ei ar putea reveni în Executiv după ce vor fi absolviți de instanță. " Îmi doresc să lucrez din nou cu ei ca miniștri", a adăugat premierul Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel