De ce crede Elena Udrea că a pierdut PDL alegerile

Elena Udrea
Elena Udrea

Deputatul PDL, Elena Udrea, a postat, sâmbătă, pe blogul personal, motivele care au dus, în opinia sa, la scorul dezastruos obținut de partid la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Cel mai important argument adus de Udrea pentru pierderea alegerilor este „faptul că PDL-iștii și-au abandonat propriul Guvern”.

„Dar acest moment a mai scos la iveala ceva ce mi-a confirmat un punct de vedere pe care il sustin ferm dupa ce am vazut cu totii rezultatele alegerilor din decembrie. Faptul ca pdl-istii si-au abandonat propriul guvern. Si nu de acum, sau de dupa momentul pierderii guvernarii, ci chiar de pe timpul ei. Din frustrare sau din dorinta de a nu-si afecta imaginea explicand masuri economice nepopulare, multi colegi au optat pentru varianta negarii propriului executiv. Atitudinea a luat amploare dupa plecarea de la putere si dupa alegerile interne din iunie, care chiar din aceasta abordare au fost generate, apoi a devenit principala strategie de campanie electorala pentru parlamentarele din decembrie. Criticile USL la adresa guvernului Boc au fost insusite de catre colegi, ba chiar unii au facut-o cu satisfactie, astfel incat nu a mai putut fi construit niciun mesaj national credibil de campanie”, scrie Elena Udrea pe blogul personal.

„Atacurile mincinoase ale adversarilor au ramas fara raspuns din partea noastra si au sfarsit prin a deveni adevaruri in mintea alegatorilor. Iar rezultatul s-a vazut: dezastru! Si acum, cand devine tot mai evident pentru tot mai multi, ca am avut o guvernare responsabila prin care am reusit sa echilibram economia, cu rezultate cu care se lauda chiar Victor Ponta, vad la televizor colegi care nu sunt in stare sa restabileasca adevarul, fie pentru ca nu stiu ce a facut cu adevarat PDL, fie pentru ca sunt prea preocupati de revanse si interese marunte personale, pentru a-si apara partidul si rezultatele guvernarii sale. Si aceasta chiar daca Emil Boc a castigat in vara Clujul, iar eu am obtinut cel mai bun scor al ARD la parlamentare, adica cei mai stigmatizati au reusit sa convinga electoratul mergand intre oameni si explicandu-le ce am facut in realitate si combatand cu argumente minciunile usl-istilor. Daca si acum continuam sa ne dezicem de propria guvernare le dau dreptate celor care spun ca se poate si mai rau pentru noi decat ce am patit pe 9 decembrie”, a mai spus PDL-ista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel