EXCLUSIV  De ce au votat unii tineri cu PNL, deși ar fi vrut cu USR

Uniunea Salvați România a obținut la alegerile parlamentare un scor rușinos ținând cont că un sondaj Kantar TNS, realizat la comanda USR, plasa partidul pe locul 3, depășind PNL, având un rezultat final de 19%.

Și totuși, ce s-a întâmplat astfel încât pe 11 decembrie, Nicușor Dan să se trezească cu minus 10 procente? Ce s-a întâmplat cu tinerii care urmau să voteze USR; tinerii din stradă?

Răspunsul ni l-a dat chiar o tânără care lucrează la o corporație din București.

"Am votat cu PNL, deși aș fi vrut cu USR. Am votat cu PNL știind că are mai multe șanse decât USR. Ambele partidele îl susțineau pe Dacian Cioloș și aș fi vrut ca domnia sa să fie premier. Programul său mi se părea foarte bun. Noi avem nevoie de investiții, de angajatori care să ne plătească mai bine, nu de beneficii pentru studenți sau plata chiriei, așa cum promite PSD. Am nevoie de un salariu mai mare pentru a-mi cumpăra o casă, nu să stau în chirie toată viața. (...) Nu mi-au plăcut miniștri tehnocrați, dar Dacian Cioloș putea forma un alt guvern cu oameni competenți", a spus o tânără pentru DC News. Așadar, reiese încă o dată faptul că jocul lui Dacian Cioloș în două tabere - PNL și USR - a fost o strategie greșită și a făcut ca voturile să se piardă inutil.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel