De ce au votat liderii PSD pentru excluderea lui Zgonea. Primele declarații

Mai mulți lideri ai PSD au explicat, miercuri, cum a ajuns Valeriu Zgonea să fie exclus din partid, printr-un vot unanim. 

Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu, senatorul Niculae Bădălău, a declarat: "Organizaţia judeţeană a PSD Giurgiu a votat în unanimitate pentru excluderea lui Valeriu Zgonea, ţinând cont de faptul că s-a poziţionat în afara partidului şi nu era momentul acum pentru alte teme, fiind în precampanie şi cu puţin timp înaintea desfăşurării alegerilor locale", potrivit Agerpres.

Şi vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu, Constantin Cărăpănceanu, a declarat miercuri, că Zgonea "a dovedit că nu e om de echipă".

"În perioada asta de precampanie nu se fac astfel de declaraţii, cum a făcut Valeriu Zgonea, să ceri excluderea lui Liviu Dragnea mi se pare aşa, nu am cuvinte, partidul are un statut şi criterii de integritate care trebuie respectate şi sigur acestea se aplică în partid, dar trebuia să aibă răbdare, în perioada de precampanie apele sunt încinse, trebuia să aibă răbdare ca discuţiile să se facă după alegeri, nu ştiu cine l-a îndrumat să facă asta, dar cred că a clacat şi nu a avut răbdare, a dovedit că nu e om de echipă", a declarat Constantin Cărăpănceanu, pentru sursa citată. "Un om cu experienţa politică a lui Valeriu Zgonea trebuia să aibă discernământ şi capacitatea de solidaritate, mai ales că ce i s-a întâmplat lui Liviu Dragnea i se putea întâmpla oricui şi el nu a făcut ceva pentru el, ci pentru partid', a mai afirmat vicepreşedintele organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel