De ce au acceptat Berca și Rădulescu să fie consilieri prezidențiali

Gabriel Berca și Adrian Rădulescu au fost numiți, joi, consilieri prezidențiali. Fiecare și-a expus motivele pentru care au acceptat această funcție. 

Democrat-liberalul Gabriel Berca a spus că se simte onorat de numirea în funcția de consilier prezidențial și a precizat că statutul PDL îi permită să rămână în partid, dar doar ca membru. El a precizat că ar putea să ia în calcul înscrierea în "Mișcarea Populară", având în vedere că s-ar putea înscrie pentru că este o fundație. În schimb Adrian Rădulescu a spus că a acceptat funcția pentru că este una tehnică. El a precizat că nu se poate înscrie în fundația "Mișcarea Populară" atât timp cât este membru al PDL.

[caption id="attachment_300063" align="aligncenter" width="511"] Sursă foto: nasul.tv[/caption]

"Am acceptat această funcţie pentru că este o funcţie tehnică, este cea de consilier prezidenţial pe probleme de agricultură, şi din această funcţie cel puţin doi ani cât mai stă domnul preşedinte mai putem rezolva anumite lucruri, mai ales că urmează politica agricolă 2014-2020 şi 2013 este anul de graţie în care trebuie să pregătim totul pentru a accesa fondurile europene aferente perioadei 2014-2020", a declarat Adrian Rădulescu.

"Mă voi ocupa de administraţia locală şi este ceea ce ştiu să fac, având în vedere că am fost prefect aproape patru ani de zile, secretar general al Guvernului, o scurtă perioadă de timp şi ministru de Interne. E o onoare pentru mine să lucrez pentru preşedinte şi era normal să accept", a declarat Gabriel Berca, scrie pesurse.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel