EXCLUSIV  De ce are Laura Vicol dubii cu privire la voturile AUR și USR pentru moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu

Proiectul de desfiinţare a SIIJ - miercuri, în dezbaterea Comisiei juridice din Senat şi a reprezentanţilor sistemului judiciar / Foto Facebook
Proiectul de desfiinţare a SIIJ - miercuri, în dezbaterea Comisiei juridice din Senat şi a reprezentanţilor sistemului judiciar / Foto Facebook

Laura Vicol, deputat PSD, are dubii cu privire la voturile pe care au spus că le vor acorda cei din AUR și USR la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Cîțu. 

"Am dubii cu privire la cei din AUR și USR.", a declarat Laura Vicol la DC News TV, într-o discuție despre moțiunea de cenzură care va fi votată mâine, 5 octombrie.

"De ce spun acest lucru? Când moțiunea a fost citită în plen, USR și AUR au lipsit. În sală eram doar noi, cei de la PSD. Toți! Niciun reprezentat USR, AUR sau PNL, evident, nu s-a aflat în sală!", a explicat deputata PSD. 

Laura Vicol a spus apoi că "aceasta este moțiunea PSD, împotriva Guvernului. Prima a fost îndreptată exclusiv împotriva domnului Cîțu. Este adevărat că dacă ar fi căzut Cîțu, ar fi căzut tot Guvernul, dar nu poți să-mi ceri tu mie, ca partid din opoziție, să semnez o moțiune în care se uită practic de toate nenorocirile pe care le-au făcut USR-iștii."

"Ei au fost la guvernare. Dacă ei trăiesc după politica struțului și-și bagă capul în nisip și zic *Stai domle că n-am fost, nu mă vede nimeni, că nu sunt trecuți acolo în cele trei hârtii semnate de către ambele partide, este strict problema lor. Eu nu am cum să uit că USR-iștii au făcut parte din acest Guvern.", a mai spus Vicol la DC News TV. 

Moţiune Guvern Cîţu. Vicol anunţă decizia PSD pentru votul de marţi

Deputatul PSD Laura Vicol a mai declarat, în exclusivitate la DC News, despre moţiunea de cenzură de marţi că: "Eu nu-mi dau seama cum acest om, acest individ (n.r. - premierul şi preşedintele PNL Florin Cîţu), este susţinut de un partid – e un partid mare; intr-adevăr, acum PNL nu mai există, dar a fost un partid mare, sunt oameni de nădejde acolo. Nu înţeleg cum un asemenea partid şi cum preşedintele unei ţări susţin un asemenea om în funcţia de premier. Mă depăşeşte şi, de regulă, foarte puţine lucruri îmi dau starea asta. Este ceva strigător la cer; de doi ani ne uităm şi vedem tot ce se întâmplă în România, cum toată ţara este distrusă, i-au dat foc efectiv, şi în continuare este susţinut până la patimă. (...) Cu siguranţă vom vota la vedere, pentru că, în continuare, vrem să nu existe niciun dubiu cu privire la calitatea votului nostru. Eu, până acum, am auzit că PSD este vinovat pentru dezastrul din ţară..."

(Continuarea declarației, AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel