De ce apare Udrea pe afișul electoral al PMP pentru europarlamentare

Deputatul Elena Udrea a oferit dumunică o explicație pentru faptul că apare pe afișul electoral al Partidului Mișcarea Populară pentru alegerile europarlamentare, deși nu candidează, și a oferit, totodată, și o replică premierului Victor Ponta pentru afirmația cu "strigoii".  

"Am pornit de la ideea că e un partid nou, care nu are încă notorietate de 100%, spre diferenţă de mine, care am această notorietate. Şi am zis că pentru a putea identifica mult mai bine Mişcarea Populară este ideal, şi nu a fost părerea mea, a fost părerea celor care ne fac toate analizele, cercetările sociologice, ca pe acest afiş să fie unul din membrii cunoscuţi ai partidului, poate cel mai cunoscut dintre ei. Şi din toate sondajele reiese că electoratul PMP este un electorat care-mi este şi mie favorabil, aşa cum îi este lui Traian Băsescu. Sigur, nu puteam să-l punem pe Traian Băsescu pe afiş, pentru că este interzis de lege, dar eventual puteam să punem şi noi «garantat Traian Băsescu», a spus că garantează, ne girează Traian Băsescu, a spus că ne şi votează", a explicat Elena Udrea, duminică, răspunzând unei întrebări, după o dezbatere a Fundaţiei Mişcarea Populară pe teme economice, potrivit Mediafax.

Cum răspunde Udrea afirmațiilor lui Ponta

Întrebată cum comentează reacţia premierului Victor Ponta, care a declarat că s-a cam speriat de afișul electoral al PMP pe care apare "doamna Udrea şi restul strigoilor din spatele doamnei Udrea", fostul ministru al Dezvoltării a replicat că preşedintele PSD este "reprezentantul strigoilor politicii româneşti şi sistemului politic de până la Adrian Năstase".

Citește și Cum a reușit PMP să îl sperie pe Ponta

PMP, un alt mod de a face politică

De asemenea, Elena Udrea a explicat mesajul pe care PMP a vrut să-l transmită electoratului, acela că repezentanții partidului susținut de Traian Băsescu au vrut să exprime "ceea ce simt", adică "un alt mod de a face politică, multă energie, oameni pozitivi, optimism".

Elena Udrea a arătat că ideea i-a aparţinut ei şi colegilor din PMP şi că afişul electoral al partidului face diferenţa în planul afişelor de campanie.

PMP nu are atâția bani pentru campanie ca PSD 

Totodată, Udrea a criticat PSD pentru că "a împânzit ţara" cu afişe electorale. "Am văzut că a împânzit toată ţara nu-mi vine să cred că într-o zi de când a început campania au reuşit să împânzească toată ţara cu afişe, bannere. De unde atâţia bani? Noi nu ne-am permis să facem o amârâtă de broşură, şi o să scoatem materiale, cum fac toate partidele. De unde atâţia bani la PSD să împânzească toată ţara cu materialele noi, în două zile de când a început campania?", s-a întrebat Udrea, care a apreciat că Victor Ponta are două metode prin care vrea să câştige alegerile: "teroare împotriva electoratului" şi "folosind banii statului pentru campania electorală".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel