De ce alege pisica să doarmă la capul tău

Când te pregătești de culcare vezi mai mereu cum pisica ta vine lângă tine și se așează în dreptul capului sau lângă pernă? Iată de ce face asta!

Pisicile pot alege să doarmă lângă capul unei persoane din mai multe motive, potrivit dailypaws.com:

Confort și căldură: Pisicile caută zone mai călduroase ale corpului pentru a se odihni și a-și menține căldura. Capul poate emana căldură și poate fi o zonă confortabilă pentru ele.

Afecțiune: Pisicile pot alege să doarmă lângă capul stăpânului pentru a-și arăta afecțiunea și legătura cu aceasta. Este un mod de a arăta că se simt în siguranță și aproape de persoana pe care o iubesc.

Siguranță: Pisicile pot percepe capul uman ca o zonă de siguranță, unde pot fi mai protejate și pot detecta orice mișcare sau pericol posibil.

Simțurile: Pisicile au simțuri acute, iar stând aproape de capul stăpânului pot detecta mișcări și sunete mai ușor, ceea ce le dă o senzație de siguranță.

Obișnuință: Dacă pisica este obișnuită să doarmă lângă capul sau pe perna stăpânului, aceasta poate deveni o obișnuință și poate să-și aleagă mereu aceeași locație pentru somn.

Chakra regală: Pisica poate simți o vibrație aparte în acea zonă, acolo unde chakra regală se manifestă cel mai puternic.

Fiecare pisică are preferințele și comportamentele ei individuale, așa că motivul exact pentru care pisica doarme lângă capul tău poate depinde de personalitatea și obișnuințele specifice ale pisicii tale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel