EXCLUSIV  De ce a părăsit Robert Negoiță PSD. ”Lider eram înainte să intru în politică”. Bogdan Chirieac, replică-fulger

Robert Negoiță a vorbit despre plecarea sa din PSD, în exclusivitate pentru DC NEWS. 

Întrebat ce l-a determinat să plece din Partidul Social Democrat, Robert Negoiță a răspuns, în exclusivitate pentru DC NEWS: "Cred că totuși că eu eram lider înainte să intru în politică". 

Bogdan Chirieac: Da, să spunem și publicului de ce! Pentru că dvs. întâi ați confirmat în mediul privat, v-ați impus, v-ați făcut banii, după care, după modelul occidental, ați intrat în politică. Adică nu ați intrat în politică să faceți banii. Întâi ați făcut banii în mediul privat, apoi ați intrat în politică. Dvs. ați dovedit că sunteți un foarte bun gospodar și un foarte bun manager, dar ca om politic v-a consacrat PSD-ul.

Robert Negoiță: Adevărat, adevărat. Înainte să intru în politică, așa cum bine ați spus, activam în zona economică. Intrat în politică, cu toate plusurile și minusurile de rigoare, important e că am avut o oarecare experiență consistentă pe partea de management. Un primar trebuie să fie un bun manager.

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel