De ce a intrat Predoiu în PDL. "Nu merg la plăcinte, lapte și miere"

predoiu
predoiu

Proaspătul prim-vicepreședinte al PDL, Cătălin Predoiu, a explicat de ce a decis să intre în politică și, mai ales, de ce în PDL. 

"Intru în politică pentru că USL face ţara praf", a început Cătălin Predoiu, scrie pesurse.ro. El a adăugat că nu poate profesa într-o țară în care Justiția este pus sub papucul Parlamentului. Predoiu a precizat "nu accept mediocritatea agresivă şi miştocăreala dispreţuitoare a USL".

Argumente

Cătălin Predoiu a explicat de ce a ales PDL- "Pentru că este partidul care a sprijinit reforma Justiţiei şi adoptarea în Parlament a noilor coduri ale României! Pentru că e un partid care şi-a ţinut nervii şi firea când ţara era pe marginea prăpastiei şi şi-a sacrificat conştient baza electorală pentru a trece ţara dincolo de prăpastie. Merg la muncă în PDL, nu la plăcinte, lapte şi miere. Merg într-un moment greu, de reconstrucţie, dar intru cu determinare şi bune intenţii. Merg în opoziţie, nu la guvernare. Intru pentru că într-un moment de criză a României nu pot sta deoparte. Merg să ofer, nu să primesc".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel