De ce a intrat, de fapt, Gabriela Szabo, în politică. Ce declarații a făcut Firea

Gabriela Szabo a fost invitata Alessandrei Stoicescu la Antena 3 unde a vorbit despre momentul intrării sale în politică.

"În viață se schimbă lucrurile și nu știi câteodată de ce.  Așa cum îmi place mie să spun... destinul lucrează pentru noi. Trebuie să acceptăm că destinul ne alege pe noi. S-a întâmplat totul neprevăzut. Nu m-am așteptat sa fiu numită ministru la 38 de ani. Este o funcție de mare responsabilitate. Cert este că îmi place ceea ce fac. O fac la fel cae pe pistă, o fac cu mare drag și sper să se vadă rezultatele pe care le-am început la Minister", a spus Gabriela Szabo la Antena 3.

Întrebată de Alessandra Stoicescu cum a ajuns în cursa pentru un loc de deputat, Szabo a zis: "Trebuie să recunosc că și pentru mine a fost o mare surpriză. Eram în birou cu ai mei colegi și am primit un sms și am zis: wow!. După care am primit un telefon. Gabriela Firea a încercat să mă convingă să intru în această cursă pentru europarlamentare. Nu a fost o decizie ușoară și nu am luat o decizie foarte repede. Am stat și m-am gândit... Până acum lumea mă privea doar ca pe o fostă atletă, dar puțini știu că am lucrat și în administrație timp de foarte mulți ani".

Ce a spus Gabriela Firea

"Pentru mine, Gabriela Szabo nu este doar un campion. Nu este doar omul despre care în casa mea, primul meu soț vorbea de cel puțin două ori pe săptămână. El o cunoștea foarte de mulți ani și vorbeam deseori de cât de multă muncă este în spatele unei performanțe de o asemenea ampltitudine. Primul meu soț o respecta foarte mult,", a spus Gabriela Firea.

Gabriela Szabo, ministrul Tineretului şi Sportului, va candida oficial din partea PSD pentru colegiul 4 din Ilfov, la alegerile parţiale din 25 mai.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel