EXCLUSIV  De ce a ieșit Klaus Iohannis cu declarații despre STAREA de URGENȚĂ. Diana Păun, Administrația Prezidențială: Recunoaștem cu toții

Diana Păun, consilier de Stat Departamentul Sănătate Publică, Administrația Prezidențială, a explicat de ce a ieşit preşedintele Klaus Iohannis cu mai multe declaraţii joi, 9 iulie. 

"Într-adevăr, dl preşedinte a susţinut ieri o declaraţie de presă, deoarece conform legii în termen de 60 de zile de la încheierea stării de urgenţă, domnia sa trebuia să prezinte o informare Parlamentului privind starea de urgenţă şi ceea ce s-a realizat pe parcursul acestei perioade.

Recunoaştem cu toţii că pandemia ne-a schimbat radical vieţile şi ne-a prins într-un moment de pregătire deficitară pentru o astfel de situaţie, dar pe perioada respectivă, din punct de vedere al mobilizării, lucrurile au stat destul de bine, în sensul că autorităţile, populaţia şi sistemul sanitar s-au mobilizat şi au reuşit să ţină sub control epidemia", a declarat Diana Păun, în cadrul evenimentului DEZBATERE ONLINE: ”Pregătirea pentru valul doi începe acum!”, organizat de DC MEDIA GROUP. 

Mai multe în VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel