EXCLUSIV  DE CE a fost Ponta la DNA. Codrin Ștefănescu: "Avem această informație"

Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, a vorbit în exclusivitate pentru DC News despre venirea lui Victor Ponta la Direcția Națională Anticorupție.  

Conform unor publicații online, unul dintre subiectele pentru care Victor Ponta a venit la DNA este celebrul lac Belina, cel despre care fostul premier zicea că Liviu Dragnea i-a cerut să îl treacă în subordinea CJ Teleorman. Ulterior, lacul a ajuns să fie cumpărat de firma Tel Drum.

[citeste si]

Întrebat dacă sunt adevărate informațiile care au apărut în presă vizavi despre vizita lui Victor Ponta la DNA, Codrin Ștefănescu a spus:

"Da, într-adevăr, din mai multe surse credibile din zona statului de drept avem această informație. Oamenii se repliază pe echipe întregi după dezvăluirile colonelului Dragomir. De la ei am aflat că dl Victor Ponta, fost coleg, președinte și premier, este posibil să dezvolte la DNA diferite bazaconii legate de Tel Drum. Tot pe surse am fost informați că în urma interviurilor pe care le-a dat la DC News și Hotnews, singur a deschis discuția sub forma unui autodenunț, iar statul paralel s-a autosesizat parcă într-o înțelegere clandestină, invitându-l pentru detalii. Însă este foarte posibil să fim intoxicați, să nu fie acesta motivul pentru care Ponta a fost la DNA, dar este foarte important pentru el să facă o declarație publicului larg și să explice motivul convocării la DNA. Să fie sincer, curajos și atât... de loialitate față de partidul care l-a făcut președinte și premier nu mai putem oricum vorbi".

Victor Ponta a fost audiat, luni, timp de aproape patru ore la DNA, în calitate de martor, într-un dosar de corupție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel