De ce a ajuns Clotilde Armand PRIMAR. Chirieac, replică TARE: Nu EXISTĂ așa ceva

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre Clotilde Armand și motivul pentru care a ajuns primar al Sectorului 1.

"Un lucru extraordinar. Clotilde Armand ne dă o tușă la ce va însemna guvernarea cu acest partid USR PLUS, fără doctrină, cu un leadership difuz în acest moment și, mă rog, în privința doamnei Armand farmecul e că e franțuzoaică. "Cetățean român" cum spune dânsa! Ar fi trebuit să fie o bucurie pentru noi toți că poporul român are maturitatea necesară încât să aleagă primari... cum e la Timișoara, unde Dominic Fritz nu e nici măcar cetățean român, dar conform legislației europene, poți candida și poți și ales în alegerile locale. 

La fel cu doamna Armand. Marele său șarm e că e franțuzoaică. Fără acest lucru nu ar fi fost aleasă. Problema este că, nu știu dacă să-i spun partid... secta asta din care face parte aduce grave prejudicii locuitorilor din Sectorul 1. Nu mai vorbesc de calitatea procesului electoral din Sectorul 1 că sunt multe lucruri de spus acolo!", a declarat Bogdan Chirieac, în direct la România TV.

În ceea ce privește ancheta deschisă pe numele lui Clotilde Armand, în scandalul gunoaielor, analistul politic a completat că: "e presiunea publică prea mare. Nu vă bazați pe asta! Se închide ancheta, nu există așa ceva!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel