EXCLUSIV  De ce a acceptat Cîrstoiu să devină candidatul PSD - PNL la PMB / video

Cătălin Cârstoiu   Foto: Crișan Andreescu
Cătălin Cârstoiu Foto: Crișan Andreescu

Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD - PNL la Primăria Municipiului București, a fost invitat la DC News și DC News TV unde a explicat de ce a acceptat să devină candidatul comun al celor două partide. 

Cătălin Cîrstoiu este convins că cele două partide, PSD și PNL, vor avea o abordare corectă în campania electorală și a explicat care a fost motivul pentru care a fost de acord că intre în politică, devenind candidatul PSD - PNL la Primăria Municipiului București. 

„Vă așteptați la o luptă corectă în această campanie? Vă așteptați ca PNL și PSD, organizațiile de București, să vă fie alături sau vă bazați doar pe faptul că - să zicem - consilierii generali, consilierii locali sunt și ei interesați să câștige aceste alegeri?”, a întrebat Bogdan Chirieac. 

„Eu sunt absolut convins că vor avea o abordare corectă. Absolut convins!

Și aș mai vrea să fac o precizare... Cei doi lideri ai partidelor, domnul prim-ministru și președintele Senatului - Ciolacu și Ciucă - sunt niște oameni care vor o schimbare reală în București. Cinstit, aceasta este și rațiunea pentru care am acceptat acest lucru, pentru că dacă nu aveam o siguranță că se dorește acest lucru, nu o făceam.

În egală măsură, vă spun că dacă voi simți că abordarea se schimbă, am să am atitudine!”, a spus Cătălin Cîrstoiu la DC News și DC News TV. 

VEZI ȘI: EXCLUSIV  Scandal după ce Nicușor Dan a început distrugerea Cotroceniului. Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la PMB, prima reacție / video https://www.dcnews.ro/scandal-dupa-ce-nicusor-dan-a-inceput-distrugerea-cotroceniului-cirstoiu-candidatul-psd-pnl-la-pmb-prima-reactie-video_953449.html 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel