DD susține că i-au fost cumpărați parlamentarii cu savarine și bani

dan_diaconescu
dan_diaconescu

Dan Diaconescu a declarat că parlamentarii PP-DD nu au plecat de bunăvoie din partidul care-i poartă numele, ci au fost ademeniți. El susține că parlamentarii PP-DD au fost cumpărați cu sume impresionante, dar chiar și cu ladă frigorifică cu savarine, pusă chiar pe holurile Casei Poporului. 

Liderul deputaţilor PPDD, Daniel Fenechiu, a declarat că deputații și senatorii PP-DD au fost cumpărați de putere prin patru metode: "Sume de bani, fie în mână, pentru ei, sau în diverse proiecte", "diverse avantaje economice care sunt la rândul lor măsurabile în bani, contracte pe bani publici", "a treia categorie este cea de funcţii, prefecţi, sub-prefecţi", "a patra categorie de avantaje a fost varianta mixtă, din toate câte ceva", potrivit Gândul.

Dan Diaconescu nu dă numele celor "cumpărați" chiar și cu trei sute de mii de euro, însă spune că "Domnul era un înger de-al nostru, i s-au promis nişte vitrine frigorifice cu savarine acolo în holul Casei Poporului, acum nu ştiu dacă i le-au şi dat. Dar să crezi într-o promisiune a USL-ului este o naivitate".

Doi dintre plecați sunt Iulian Cristache și Radu Popa. Despre acuzațiile din fostul partid, Cristache spune că "Totul este o minciună, o făcătorie. Nu e nimic adevărat", iar Radu Popa susține că "Asta e ca la Radio Erevan. Nu am auzit în viaţa mea de aşa ceva, eu cunosc senatorii şi deputaţii PPDD, sunt oameni cu demnitate, nu se vinde nimeni ca la piaţă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel