DD: Este o escrocherie! Mă tem că domnul Ponta va înfunda puşcăria

OLTCHIM - OFERTE - PRIVATIZARE
OLTCHIM - OFERTE - PRIVATIZARE

Dan Diaconescu l-a atacat virulent pe Victor Ponta, după anunţarea eşecului privatizării Oltchim. DD a spus că acţiunea Oltchim a fost o escrocherie şi a cerut demisia de urgenţă a premierului Victor Ponta. Diaconescu a ţinut să precizeze că vor sta în continuare la dispoziţia guvernanţilor pentru a cumpăra Oltchim.

"Mă tem că domnul Ponta va înfunda puşcăria. Domnul ponta, poreclit Mickey Mouse, face să se bucure copiii din România, însă pentru părinţii copiiilor din Vâlcea este o veste proastă", a mai spus Diaconescu.

"Aceasta prima escorcherie dovedită, făcută de nişte guvernanţi în funcţie. După cum ştiţi, avem şi un proces verbal, aveam dreptul ca până în această seară, la ora 23:59, să negociem (...) Au călcat în picioare oferta, după ce a venit maşina blindată cu bani, luaţi din contul meu personal, după ce domnul Ponta a văzut cu ochii lui banii, a dat ordin să se anuleze orice fel de licitaţie", a declarat Dan Diaconescu în legătură cu anularea licitaţiei privatizării Oltchim.

"Îl consider pe domnul Ponta un om care ar trebuie să îşi dea demisia, este un mare mincinos, minte cum respiră. A creat un castel de nisip în direct, a evitat să spună de ce a anulat licitaţia", a precizat Dan Diaconescu, adăugând că va face denunţuri împotriva lui Ponta şi Vulpescu.

Acesta a precizat că are dreptul legal de a contesta în instanţa anularea, întrucât mai au la dispoziţie trei ore pentru a semna contractul. "Nu mai e nimeni în sala de şedinţă care să semneze cu noi contractul", a spus Diaconescu, care a subliniat că o să mai existe şi alte dovezi privind corupţia, "escrocheria guvernamentală comisă de un guvern legitim, care a venit la putere însă fără niciun fel de alegeri".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel