EXCLUSIV  Renovare școli în Sectorul 2. D.C. Popescu: Am găsit praf, acarieni, microbi. E nevoie de o modernizare reală - VIDEO

Una dintre prioritățile Sectorului 2 este renovarea școlilor, pentru care se cer lucrări de calitate, după cum declară viceprimarul liberal D.C. Popescu.

Lucrările de calitate par mai scumpe la început, dar ulterior se cheltuiesc bani mai puțini pentru întreținere, a explicat D.C. Popescu, într-un interviu pentru DC News:

”Am reușit să fac câteva lucruri cu pârghiile pe care le-am avut ca viceprimar și voi putea face și mai mult dacă voi ajunge primar, dacă voi fi ales. Am putut renova câteva școli, am putut renova câteva parcuri la un nivel calitativ foarte înalt, pentru că cred că oamenii din Sectorul 2 merită mai mult. Merită calitate, nu să ne prefacem că facem”, a spus D.C. Popescu.

”Să vă dau ca exemplu școlile. Când le-am renovat de la structură, am găsit 15 straturi de zugrăveală, date în fiecare vară, arătat că se face ceva. Pe sub parchiet era numai praf, microbi, acarieni. Lucrurile trebuie făcute de la structură, schimbate total. Cred că de asta este nevoie și în Sectorul 2 și în București. De o modernizare reală a lucrurilor. Ne costă și mai ieftin să facem lucruri de calitate, chiar dacă investești mai mult la început, după aceea nu mai spoiești și te faci că faci”, a mai spus viceprimarul Sectorului 2.

Ce va urma pentru Sectorul 2 și ce mai este de renovat renovat, aflați din interviul de mai jos:

VIDEO 

Citește și: D. C. Popescu: PNL este pregătit pentru după moțiunea de cenzură. Urmează alte asumări

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel