EXCLUSIV  DC Media Group dezbatere, Health Romania: Totul despre radiografia sistemului de sănătate în 2019

Trustul de presă DC Media Group, din care fac parte DC News, DC Medical şi DC Business, va organiza, miercuri, 10 iulie, 2019, la Crowne Plaza Hotel, începând cu orele 9,30 dezbaterea HEALTH ROMANIA: RADIOGRAFIA SISTEMULUI DE SĂNĂTATE ÎN 2019.

- Ce ne lipseşte pentru a avea un sistem de Sănătate perfomant şi acces la cele mai noi şi inovative tratamente şi tehnologii: finanţare sau legislaţie? Resursă umană sau management performant?

- Care sunt provocările din sistemul de Sănătate şi cum poate avea pacientul acces mai bun la serviciile medicale?

- Este "coplata" o soluție? Ce câștigă pacientul prin aplicarea acestui nou sistem de tarifare?

- Care sunt marile proiecte ce vor fi demarate în perioada următoare și care sunt sursele de finanțare?

- Contractele Cost Volum Rezultat pentru Hepatita C (un model de succes) expira in septembrie. Cand se va relua procesul de negociere, cati pacienti vor fi inclusi in noul contract? Ne asteptam la imbunatatiri ale cadrului de reglementare a acestor contracte?

Forumul „HEALTH ROMÂNIA: Radiografia sistemului de sănătate în 2019" a fost organizat de trustul de presă DC Media Group. Evenimentul, care a fost transmit simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube ale DC News, DC Business și DC Medical, i-a avut ca parteneri principali pe Abbvie și Antibiotice Iași. Alături de ei, parteneri au fost Terapia (parte a Sun Pharma Company), Rețeaua privată de Sănătate Regina Maria, Pfizer, Roche, Servier și lanțul de clinici private Sanador.

Acestea sunt câteva dintre temele dezbaterii de miercuri, unde, alături de ministrul Sănătății, Sorina Pintea și ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici se vor afla medicul Radu Zamfir, directorul executiv al ANT, Prof. Dr. Virgil PĂUNESCU, Director Centrul de Cercetare OncoGen, Alexandru RAFILA, Societatea Română de Microbiologie, Prof. dr. Narcis COPCĂ, Manager Spitalul Clinic Sf. Maria, Fady CHREIH - CEO Regina Maria, Georgiana MARIAN – Antibiotice SA, Manager Științific și Farmacovigilență, Mirela JORDAN - CEO Pfizer, conducator grup de lucru pe Sanatate Amcham, Doris ANDRONESCU-CEO SANADOR, Paul RADU-Roche, Market Access & Government Affairs Director, manageri de spitale  din sistemul de stat și private, parlamentari și reprezentanți  ai asociaților de pacienți  și ai asociaților profesionale. 

Dezbaterea va fi transmisă pe DCNews.ro, DCMedical.ro și DCBusiness.ro și pe paginile de Facebook ale celor trei site-uri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel