David Beckham vrea să pună capăt violențelor împotriva copiilor

Sursa:https://uk.news.yahoo.com
Sursa:https://uk.news.yahoo.com

Fostul fotbalist englez, David Beckham va apela la liderii mondiali pentru a ajuta copiii abuzați

Săptămâna viitoare, în cadrul Organizației Națiunilor Unite, David Beckham va cere liderilor lumii să pună capăt abuzului și violenței fața de copiii vulnerabili și defavorizați, informează Yahoo News.

Fostul fotbalist englez, tată a 4 copii și ambasador al bunăvoinței UNICEF, a declarat că o vizită recent făcută în Cambodia l-a determinat să ia măsuri.

Vedeta în vârstă de 40 de ani a explicat: "Când am vizitat Cambodia cu UNICEF la începutul acestui an, mi-am petrecut timpul cu acei copii și tineri defavorizați care au suferit violențe teribile și abuzuri repetate în mâinile oamenilor care ar fi trebuit să-i protejeze."

"Poveștile lor au fost cumplite și ca părinte este devastator să te gandești că orice copil ar putea să aibă de suferit astfel."

"După ce i-am ascultat pe acești copii incredibili de curajoși și auzind despre abuzurile pe care le-au îndurat, vreau să mă asigur că liderii mondiali acționează pentru a proteja copii de pericol. Fiecare copil, în special cei mai vulnerabili ar trebui să fie în siguranță."

"De aceea intentionez să călătoresc la ONU în septembrie pentru a face ca vocile copiilor să fie auzite și că lumea întreagă se va alătura pentru a pune capăt violențelor împotriva copiilor. Este șocant faptul că la fiecare cinci minute un copil moare, ca urmare a violenței. Copiii sunt abuzați în casele lor, la școală și în comunităti, iar acest lucru trebuie să înceteze."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel