Daum, un car de nervi. A PLECAT de la conferință

Selecționerul Christoph Daum a cedat nervos și a părăsit conferința de presă. Acesta a fost deranjat de o întrebare cu privire la o eventuală demisie.

Selecționerul și-a pierdut cumpătul în momentul în care un ziarist l-a întrebat daca ia în discuție rezilierea amiabilă a contractului după partida amicală de miercuri cu Chile, având în vedere că avea ca obiectiv calificarea României la Campionatul Mondial, lucru aproape imposibil având în vedere că România abia a acumulat 6 puncte în 6 partide în calificări. Mai mult, jocul tricolorilor este unul foarte modest.

Daum a avut o reacție nervoasă, iar ulterior a părăsit conferința de presă.

”Nu e pe masă (n.r. nu intră în discuţie rezilierea contractului). Nu ştiu unde vreţi să ajungeţi, mereu e la fel. Aud de câteva luni că ar trebui să mă retrag! Spuneţi un singur motiv de ce ar trebui să mă opresc? Doar din cauza rezultatelor? Dacă eu sunt convins de tine ca jurnalist, nu te voi concedia niciodată. Dar trebuie să fiu convins, nu?

Dacă ai timp şi vrei, o să stau cu tine şi o să vorbesc despre fotbal cu tine. Dar o să-mi răstălmăceşti vorbele. Chiar dacă îţi spun adevărul, nu te interesează faptele. Nu aţi scris niciodată că preşedintele Burleanu a dus Federaţia de la minus 12 milioane de euro pe zero.

Sunteţi interesaţi doar de demisia mea, despre salariul meu. Sunt întrebat de clauze. Numai minciuni nebune!

Nu e nimic adevărat! Uneori nu sunteţi români, uneori mă simt mai român decât voi. Vreţi mai mult să distrugeţi ceea ce se construieşte. Simt uneori că mă identific mai mult cu acest popor decât voi! Nu sunt de acord cu acest mod de a face jurnalism!", a spus Christoph Daum, potrivit Prosport.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel