Daum, sfidare după decizia de ieri

Deși reprezentanții Comisiei Tehnice a FRF au propus rezilierea contractului lui Christoph Daum înainte de ultimele două meciuri din preliminariile Campionatului Mondial, selecționerul României susține că această Comisie nu are nicio putere.

Christoph Daum a vorbit în presa germană despre acest subiect şi a declarat că va avea o întrevedere cu Răzvan Burleanu miercuri sau joi pentru a decide ce paşi trebuie urmaţi, scrie Prosport.. Daum le-a spus jurnaliştilor de la Bild că oamenii din Comisia Tehnică nu au putere de decizie, astfel că viitorul său va fi decis de preşedintele FRF.

"Comisia Tehnică nu are nicio putere pentru a lua o decizie, ci numai preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, dupa ce se consultă cu mine şi cu Comitetul Executiv. Ar trebui să avem o soluţie amiabilă miercuri sau joi. I-am oferit această opţiune preşedintelui. Preşedintele sau Federaţia trebuie să găsească o soluţie adecvată pentru toate părţile. Acest lucru va avea loc în câteva zile, de comun acord", a declarat Daum, potrivit sursei citate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel