Daum nu renunță: Sunt omul potrivit. Următorul obiectiv

Selecționerul Christoph Daum spune că nu se gândește să părăsească naționala României deși obiectivul de calificare la Mondialul din Rusia (2018) este compromis.

Mai mult, tehnicianul neamț spune că este omul potrivit pentru structura fotbalului românesc. Daum precizează că va miza în continuare pe tineri și va crea un nucleu pentru a se califica la Campionatul European din 2020.

"Rămân, nu mă gândesc să plec. Pentru reformele care au fost începute la FRF, eu sunt omul potrivit. Am fost deranjat de criticile făcute fără o bază solidă

(...)

E posibil să începem să formăm de acum un nucleu nou pentru Europeanul din 2020. Budescu e un jucător foarte bun, în mod normal ar trebui să crească la FCSB şi să revină la naţională. Alexandru Maxim sper să fie în primul 11 la Mainz şi atunci are şanse să fie selecţionat",  a declarat Christoph Daum, potrivit Sport.ro.

Rămâne de văzut dacă președintele FRF Răzvan Burleanu îi va prelungi contractul. În ultimele zile acesta a dat de înțeles că angajamentul antrenorului neamț nu va mai fi prelungit.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel