Datele din cloud-ul Google, protejate prin NetBackup şi Backup Exec

Veritas Technologies, unul dintre principalii furnizori de soluții de management al informaţiei, a anunţat astăzi integrarea soluţiilor sale lider de piaţă, NetBackup 7.7 şi Backup Exec 15, cu Google Cloud Platform.

Cu ajutorul acestora, Veritas asigură vizibilitatea şi controlul necesare mediilor de cloud hibrid, iar organizaţiile pot utiliza serviciile cloud de la Google pentru backup şi recuperare.

„Cercetările noastre arată că 31% dintre organizaţii se îndreaptă deja către cloud pentru backup şi recuperare, iar acest procent va creşte şi mai mult în viitor," a declarat Ben Gibson, director de marketing, Veritas. „Integrarea soluţiilor noastre lider de piaţă, NetBackup şi Backup Exec, în Platforma Google Cloud oferă organizaţiilor opțiunea de a face acest lucru cu încredere şi în siguranţă."


NetBackup v7.7
Veritas NetBackup™ 7.7 este compatibil cu Google Cloud Storage Nearline la nivel enterprise. Astfel stocarea în cloud devine o alternativă la înregistrarea pe bandă, atunci când vine vorba de stocarea pe termen lung a datelor de backup. Soluția permite backup pentru volume mari de date la preţ redus, oferind în acelaşi timp acces la acestea, oricând şi oriunde.
Prin sistemul său unic OpenStorage Technology (OST), NetBackup monitorizează şi administrează cu uşurinţă protecţia datelor, atât local cât şi în cloud-urile private şi publice. Indiferent de localizare – disc, bandă sau cloud – funcţiile NetBackup de management al ciclului de viaţă permit gestionarea modalității și momentului în care sunt mutate informaţiile în Google Cloud Storage.
NetBackup v7.7 aduce îmbunătățiri semnificative performanţei şi interoperabilității backup-urilor serviciilor de stocare în cloud, cum ar fi Google Cloud Storage. Una dintre funcţiile inovatoare ale NetBackup, Auto Image Replication (AIR), are capacitatea unică de a extinde recuperarea în caz de nevoie către cloud, replicând şi gestionând eficient datele de catalog şi de backup din mai multe locuri într-un un mediu cloud sigur.


Backup Exec 15
Backup Exec™ 15, soluţia de protecţie a datelor destinată organizaţiilor mijlocii, oferă backup şi recuperare solide, flexibile, uşor de folosit, pentru întreaga infrastructură IT, indiferent de platformă.
Backup Exec 15 e compatibil cu serviciile de stocare Google Cloud Standard şi Durable Reduced Availability, oferind organizaţiilor care implementează modelul agile pentru servicii IT posibilitatea de a optimiza disponibilitatea şi de a reduce riscurile şi costurile. Backup Exec 15 poate fi instalat local sau în cloud, pentru backup-uri de tip disk-to-disk-to-cloud şi direct-to-cloud.
De mai bine de un deceniu, Veritas este recunoscută ca lider în Gartner Magic Quadrant, atât pentru Software de Backup de tip Enterprise cât şi pentru Dispozitive Integrate de tip Appliance1.

Companiile își pot contrui website-urile și aplicațiile în cloud


„Având în vedere faptul că stocarea şi serviciile se dezvoltă rapid, accesarea, înţelegerea, gestionarea şi protejarea datelor sunt mai importante ca oricând," a comentat Sam Elbeck, vicepreşedinte Business Development and Client Services la Globanet. „Veritas, cu sprijinul partenerilor săi de încredere, cum ar fi Globanet, ajută întreprinderile să-şi gestioneze datele cu succes în orice mediu. Clienţii Veritas pot repera informaţiile de care au nevoie, indiferent de locul acestora, şi pot primi informaţii valoroase din propriile lor date. Aceasta le permite să respecte normele legislative, eDiscovery şi cerinţele pentru managementul datelor. Integrarea Veritas în Platforma Google Cloud extinde aceste beneficii către cloud, permiţând clienţilor Veritas să-şi construiască şi să-şi găzduiască website-urile şi aplicaţiile în cloud, precum şi să stocheze şi să analizeze date prin intermediul infrastructurii scalabile cloud de la Google."

Securitatea datelor, esențială


„Companiile sunt nevoite să-şi securizeze datele şi să intre în conformitate cu reglementările în vigoare, în special pe măsură ce migrează către cloud-ul hibrid. Acestea trebuie să fie sigure că îşi pot menţine vizibilitatea şi controlul asupra bunului cel mai de preţ pe care îl deţin: datele", a afirmat Matthew Edwards, preşedinte & director tehnic de grup la bluesource. „Îmbinând tehnologiile de top Veritas cu infrastructura publică de cloud a Platformei Google Cloud, bluesource furnizează o soluţie completă de management al ciclului de viaţă al datelor, pentru clienţi de toate taliile. Integrarea cu Platforma Google Cloud oferă securitate, performanţă şi abilitatea de dezvoltare în ritmul cerut de afacere," a adăugat dl. Edwards. „Odată ce clienţii pot să-şi vadă şi să-şi controleze toate datele, aceştia pot începe să descopere informaţii care conduc la luarea unor decizii mai bune."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel