EXCLUSIV  DATĂ ALEGERI 2020. Tăriceanu: Sunt PRIMUL care a propus. Îi aduc aminte lui Orban

Secție de votare
Secție de votare

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele ALDE, a vorbit despre data la care ar putea fi organizate alegerile locale şi parlamentare.

Într-un interviu acordat DC News, Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, a vorbit despre data la care ar putea fi organizate alegerile locale şi parlamentare. 

"Am fost primul om politic care a propus amânarea alegerilor şi vă aduc aminte că domnul Orban a răspuns cu obrăznicia caracteristică, dar într-adevăr, situaţia a dus la această concluzie, a necesităţii amânării alegerilor.

Sigur că va trebui văzut în primul rând dacă starea de urgenţă se va prelungi sau nu. Eu aş fi de părere ca alegerile locale să se desfăşoare la toamnă iar alegerile parlamentare să aibă loc în prima parte a anului viitor, adică undeva la finele trimestrului întâi. Dar sigur, trebuie să vedem dacă se va prelungi starea de urgenţă sau nu, dacă vor face încercări actualii guvernanţi de a-i speria pe ce în vârstă de o posibilă îmbolnăvire ca să-i reţină să nu vină la vot. Atâta vreme cât întreaga populaţie nu va fi în măsură, liber, nestingherit, să vină la vot, nu facem niciun fel de alegeri. Să fie clar. Asta nu e aşa o simplă afirmaţie, ci o avertizare pe care  facem către Guvernul Orban", a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel