Darul lui Traian Băsescu pentru fani, cu ocazia aniversării

Președintele Traian Băsescu își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Șeful statului a optat să aniverseze împlinirea celor 62 de ani în sânul familiei, având-o alături și pe prima sa nepoată, Sofia Anais.

Cu doar câteva minute în urmă, președintele Traian Băsescu a postat pe contul de Facebook “Alături de preşedintele nostru” mai multe imagini realizate în această zi aniversară, alături de membrii familiei sale. În toate fotografiile postate, șeful statului este cel care o ține fericit în brațe pe micuța Sofia Anais, fiica Elenei Băsescu și a lui Bogdan Ionescu.

Fanii virtuali l-au răsplătit imediat pe președintele Băsescu cu urări de La mulți ani! și felicitări pentru frumoasa sa familie.

"Fetele Presedintelui !...toate frumoase ....sa va traiasca sanatoase si fericite ! LA MULTI ANI !", "D-le presedinte, cum va descurcati cu atatea fete ? Cred ca sunteti rasfatatul familiei", "sa va traiasca fetele" sau ,,LA MULTI ANI!sanatate si multa fericire va doresc atat dvs cat si frumoasei familii a dumneavoastra!" sunt doar câteva dintre mesajele postate imediat după publicarea celor șase fotografii, sub titlul "În familie".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel