Darren Cahill, explicaţii după ieşirea nervoasă la adresa Simonei Halep

 Antrenorul australian Darren Cahill a fost criticat dur, după reacția pe care a avut-o la adresa Simonei Halep în setul decisiv cu jucătoarea din Cehia, Karolina Pliskova, de la Turneul Campioanelor.

Atunci, după trei game-uri pierdute, Darren Cahill i-a spus fostului lider mondial "ai fost făcută de rușine pe teren". Explicația australianului a venit la câteva zile distanță, la emisiunea SEN Breakfast:

"Acela a fost comportamentul ei din acele trei game-uri. Tot repeta greșeli. Putea să continue așa sau să schimbe. Am încercat sfaturi tactice în trecut în momente asemănătoare și nu au dat roade. Acum am încercat ceva diferit și am fost nevoie să fiu mai dur. Aveam nevoie să-i atrag atenția. Nu mă refeream la ea ca persoană, ci la comportamentul ei în acele trei game-uri. Cred ca aș face din nou la fel dacă ar fi nevoie. Nu este ceva care să-ți placă, dar dacă vreau să-mi fac treaba cum trebuie, voi fi nevoit să o fac. Treaba mea este să-i ofer jucătoarei cele mai bune soluții pentru a câștiga. Nu uitați că este românca și engleza nu este limba ei principală", transmite Mediafax.

Replica lui Darren Cahill în timpul meciului Simona Halep vs Karolina Pliskova:

"Uită-te la mine! Ai fost făcută de rușine pe teren în ultimele trei game-uri! Nu poți câștiga acest meci dacă o faci ca în ultimele 15 minute. Ai pierdut energie, joci scurt, faci altceva decât am stabilit mai devreme. Nu e vorba de rezultat, ci de ceea ce trebuie să faci în continuare! Dacă faci ce trebuie, vei câștiga!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel