Daniela Simulescu, astrolog: Zilele acestea, lucrurile devin serioase

Daniela Simulescu (astrolog)
Daniela Simulescu (astrolog)

Daniela Simulescu, astrolog, a făcut o serie de precizări despre conjuncția între Marte și Saturn.

"Zilele acestea, lucrurile devin serioase. Avem pe cer o conjuncție greoaie între Marte și Saturn, ambele în Capricorn. Marte îl reprezintă pe Ares, regele războiului, este planeta acțiunii, guvernează energia fizică, curajul, ambiția, forța. Mai pe scurt, soldatul din fiecare. Saturn îl reprezintă pe Cronos, zeul timpului, este planeta structurii, răbdării, maturizării, testelor și a înțelepciunii. Adică profesorul acela dur, intransigent și de neînduplecat. Amândoi se plimbă pe culmile înalte și singuratice ale Capricornului. Și ne privesc de acolo și ne dau note. Cele mai proaste.

Asta pentru că știu ei doi că într-unul din domeniile importante ale vieții noastre, nu suntem serioși și responsabili. Că umbli din floare în floare, că înveți întotdeauna pe ultima sută de metri pentru examene, că ești indolent la locul de muncă sau că tratezi cu superficialitate problemele de sănătate.

Un zid între tine și ce trebuie să faci

Fiecare dintre noi are un aspect al vieții pe care și-l dorește la un nivel serios dar nu facem nimic în acest sens. Iar conjuncția aceasta știi ce creează? Un zid între tine și ce trebuie să faci. Adică nu era de ajuns că o luasei pe arătură și că îți era greu să găsești luminița de la capătul tunelului, acum mai trebuie să treci și peste acest obstacol ca să începi să îți rezolvi buba", a scris Daniela Simulescu, marți, 3 aprilie, pe rețeaua de socializare Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel