EXCLUSIV  Daniel Zamfir: Trăiesc într-un film SF. Bulversăm absolut toată societatea! - video

Daniel Zamfir
Daniel Zamfir

Daniel Zamfir consideră că ne aflăm într-o spirală a absurdului din care trebuie să ieșim cât mai repede, în caz contrar "bulversăm absolut toată societatea".

Fostul şef al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Nicolae Popa, a spus că nu a semnat protocolul dintre SRI, Parchetul General şi Înalta Curte, el plecând în pensie mai devreme decât a fost semnat documentul. Daniel Zamfir, într-un interviu acordat DC News, a fost întrebat cum vede această situație. "Eu nu am expertiză juridică", a spus Daniel Zamfir, "dar ca simplu cetățean, simt că trăiesc într-un film de science fiction".

"Totuși, despre ce vorbim?! Despre președintele Înaltei Curți de atunci, cineva i-a falsificat semnătura, dacă este așa cum spune domnia sa. Am văzut luările de poziție din această perioadă, am văzut și pe actuala președintă a Înaltei Curți, care a afirmat că se gândește să sesizeze Parchetul în legătură cu această chestiune. Mi se pare un lucru extrem de grav", a declarat Zamfir.

Spirala absurdului

"Mă gândesc ce înțelege omul simplu care se uită la televizor și vede lucrurile acestea, vede că la cel mai înalt nivel al statului se discută despre falsuri. Eu, sincer vă spun, cred că, de o bună perioadă de vreme, suntem într-o spirală a absurdului din care trebuie să ieșim odată, pentru că bulversăm absolut toată societatea", a mai spus Daniel Zamfir la DC News.

Răspunsul, mai jos:

Interviul integral aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel