Daniel Zamfir, SCHIMBAT cu Florin Cîțu. Gorghiu, răsturnare de situație

Senatorul liberal Daniel Zamfir a fost schimbat joi de la şefia Comisiei economice, cu 16 voturi pentru şi opt împotrivă, în locul său fiind desemnat Florin Cîţu.

Senatoarea Alina Gorghiu a comentat acest subiect. Politiciana a spus că deși Daniel Zamfir a fost lăudat de colegi, iată că vorbim despre o răsturnare de situație: adică liberalul a fost schimbat din funcție.

"Ceea ce este surprinzător... dacă vreți să vă dau o pată de culoare din interiorul ședinței... este că toți colegii l-au lăudat pe Daniel Zamfir pentru activitatea sa și cu toate acestea au spus că trebuie să dea un vot politic și să susținem poziția lui Ludovic Orban. Nu a existat nicio explicație, niciun motiv. Cred că aici este supărarea unora. Un șef de comisie care a avut o prestație extraordinară merita să aibă o explicație din partea celor care își doresc schimbarea. Bunul simț te îndeamnă să dai această lămurire celui pe care îl dorești să-l schimbi. Grupul parlamentar din Senat trebuie să rămână unit și să participăm cu toții la o activitate mai bună ca până acum", a zis Alina Gorghiu la Antena 3, în emisiunea "Esențial".

[citeste si]

"Chiar dacă voi avea vreodată nemulțumiri vizavi de vreo decizie a unui lider sau a altuia, nu am să le fac publice, voi discuta în interiorul partidului. Cred însă că astăzi, lucrurile nu au mers chiar într-o linie democratică, așa cum ne-am dorit, dat fiind faptul că nu a mai contat competența atunci când s-a votat. (...) La final, s-a invocat votul politic. A fost un micro management făcut de liderul PNL care a vrut să lucreze cu echipa domniei sale, pe toate funcțiile. Regret că unii colegi nu au votat conform conștiinței și au folosit votul pentru a mulțumi pe cineva sau pe altcineva. Suntem o echipă bună, cred eu, în continuare. Îmi doresc să trecem peste episodul micro managementului făcut de liderul de partid în grupurile parlamentare și să mergem mai departe", a mai spus politiciana.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel