Daniel Zamfir sare în apărarea primarilor: O mare aiureală! Vreau ca acest amendament să fie adoptat

Senatorul PNL Daniel Zamfir a spus că nu este de acord cu propunerea Guvernului ca primarii, viceprimarii, președinții și vicepreședinții de CJ să nu beneficieze de stimulente din implementarea proiectelor europene pentru că "nu sunt implicați scriptic in implementarea proiectului".

"Nu am fost și nu voi fi între politicienii din opoziție care să înjure PSD de dimineata până seara, indiferent ce face, că doar asa te remarci in opoziție. Eu sunt altfel. Eu cred cu tărie că trebuie sancționate derapajele, inconsecventa, minciuna, prezentandu-le oamenilor soluțiile tale și mai ales spunandu-le adevărul. În cazul Legii Salarizării Unitare, de exemplu, lege care trebuie să elimine inechitățile din sistem și să încurajeze absorbția de fonduri europene, nu sunt deloc de acord cu propunerea Guvernului ca primarii, viceprimarii, președinții și vicepreședinții de CJ sa nu beneficieze de stimulente din implementarea proiectelor europene pentru că nu sunt implicați scriptic in implementarea proiectului.

O mare aiureala! Pai ce, un primar are program de lucru normat? El e "la program" 24 din 24 de ore! Și așa am ajuns sa preiau și să susțin propunerea Asociației Municipiilor din Romania și a Asociației Orașelor din Romania și după ce am trecut amendamentul prin Comisia Economică si cea de Buget-Finante, astăzi la Comisia de Admistratie, Secretarul de Stat din Ministerul Muncii a confirmat că nu susține amendamentul, asa că PSD nu l-a avizat favorabil azi.

O spun public, nu țin la paternitatea amendamentului, mai ales că propunerea vine de la asociațiile mai sus menționate, și vreau ca acest amendament sa fie adoptat, nu pentru că vine de la un PNL-ist sau PSD-ist ci pentru că așa e drept. Asa cum am spus si la Legea darii in plata, DREPTATEA N-ARE CULOARE POLITICA! Și aici e vorba de dreptate!", a transmis Daniel Zamfir.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel