Daniel Zamfir, prima reacție după lovitura lui Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis urmează să întoarcă în Parlament legea dării în plată, lege votată aproape în unanimitate de parlamentari și inițiată de PNL-istul Daniel Zamfir. 

Informațiile sunt deocamdată pe surse din Administrația Prezidențială, citate de Agerpres. Deputatul PNL Daniel Zamfir, într-o intervenție telefonică la Antena 3, în emisiunea "La Ordinea Zilei" cu Dana Grecu, a oferit o primă replică la posibilul gest al președintelui: "Înțeleg că sunt anumite neconcordanțe. N-am văzut textul scris, când o să-l văd, o să-mi permit să comentez, după ce îl vom studia împreună cu specialiștii. Înainte de toate vreau să vă spun că legea asta nu a fost una făcută pe un colț de masă de trei parlamentari. A urmat un parcurs extrem de riguros în Parlamentul României. În primul rând, a fost scrisă de profesorul de drept Gheorghe Piperea, a trecut prin comisiile de specialitate ale PNL, a trecut prin cinci comisii ale Parlamentului, a fost votată de întreg Parlamentul României, cu o singură excepție, eterul domn Cernea". 

Daniel Zamfir a subliniat că legea dării în plată este o lege dreaptă. Deputatul PNL a precizat că nu poate să spună că președintele întoarce legea la presiunea băncilor, dar consideră că nici nu poate să rămână indiferent când văd că-și permit cinci președinți de bănci din România să amenințe președintele României. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel