Daniel Zamfir (PNL), atac la un liberal cu greutate

Fără să îi dea numele, senatorul Daniel Zamfir l-a criticat pe Teodor Atanasiu pentru poziția schimbătoare pe care o are în ceea ce privește Legea dării în plată.

Senatorul PNL consideră că Teodor Atanasiu, după ce ”și-a plasat nevasta la BNR” are o ”datorie de plătit față de Mugur Isărescu”, amintind că Legea dării în plată, atacată ”mizerabil”, a fost votată și susținută tocmai de către Teodor Atanasiu și de către alți reprezentanți ai PNL, care azi o critică.

”Că există aceste înțelegeri, știam încă de când am inceput bătălia pentru Legea darii in plata.Si o știau și alți colegi din PNL,care astăzi,intr-un mod cu totul mizerabil,îi atacă pe toți aceia care au susținut și votat Legea darii in plata.

Sigur că nu spune vreodată ce a făcut el în vreo 20 de ani de când e in politica, cu exceptia "combinațiilor urat mirositoare"...

Acum că si-a plasat și nevasta la BNR, e limpede ca vrea să-și "plătească datoria" fata de Isarescu, dar ce nu înțeleg oamenii ăștia,e că acest comportament de veșnic combinator pe sub masa, aduce mari deservicii PNL și politicii românești.

E de toată jena sa-l vezi acum cum se agata cu disperare de un potențial candidat la președinția PNL...”, a transmis Daniel Zamfir pe pagina personală de Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel