Daniel Zamfir îl anunță pe Călin Popescu Tăriceanu pe Facebook: DEZERTEZ!

Daniel Zamfir
Daniel Zamfir

Senatorul Daniel Zamfir îl critică pe liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, pe care îl acuză că ar fi convocat mai mulţi membri ai partidului pentru a discuta despre dezertarea sa din ALDE. 

"DESPRE DEZERTARE

Azi, președintele ALDE, dl Tăriceanu, anunța câțiva colegi de la Brașov, că-i invită, undercover așa, la o bere să discute despre dezertarea mea prin afilierea la grupul PSD din Senat. Dincolo de faptul că nu mi se pare deloc mai dezonorant să te afiliezi grupului PSD decât grupului Pro Romania, ceea ce au făcut colegii de la Camera Deputaților rămâne pe fond discuția despre dezertarea mea.

Chiar vă simţiţi confortabil, dle preşedinte, cu subiectul ăsta? Eu mă simt extrem de confortabil că nu i-am trădat niciodată pe cei care m-au trimis în Parlament. Mi-a cerut Orban să renunț la legile împotriva abuzurilor, că altfel mă dă afară. Eu n-am renunțat și am fost exclus. Am ales ALDE având mare încredere că lupta împotriva abuzurilor e linia politică a acestui partid, imprimată, bineînțeles, de dvs. Ştiţi bine că nu am cerut funcții, am vrut doar să susțineți legile astea.

Acum, atât lupta împotriva abuzurilor din justiție, cât și legile promovate de mine, nu mai sunt prioritățile conducerii ALDE. Am redepus legile împotriva abuzurilor pe care le susține grupul PSD. Legile împotriva abuzurilor vin in sprijinul a patru milioane de români abuzați de bănci, IFN-uri, recuperatori și executori. Așadar, dle presedinte, "dezertez"! Rămân alături de patru milioane de familii de români şi mă afiliez celor care susțin legile!", a scris senatorul Daniel Zamfir pe Facebook. 

Tăriceanu cere excluderea lui Zamfir din partid 

„Stimati colegi, Doresc sa va invit, impreuna cu dl. secretar general ALDE, Daniel Chitoiu, la o discutie referitoare la situatia din organizatii dupa dezertarea dlui. Daniel Zamfir la PSD. De asemenea vom putea discuta si alte elemente ale strategiei ALDE pentru viitor in perspectiva alegerilor din 2020. Va propun sa ne intalnim joi, 26.09.2019, ora 15:00, la Pub ANUMA (str. Lucian Blaga nr.8, Brasov) Calin Popescu-Tariceanu – Presedinte ALDE", este mesajul transmis membrilor de partid, potrivit newsbv.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel