EXCLUSIV  Daniel Zamfir, nou anunț legat de ministrul Cîțu: ”Nu a scăpat!” Ce urmează în curând

Daniel Zamfir
Daniel Zamfir

După ce ministrul interimar al Finanțelor, Florin Cîțu, a evitat în mod repetat să vină în comisiile reunite pentru a răspunde la o serie de întrebări cheie, senatorul Daniel Zamfir revine cu noi declarații.

„Domnul ministru interimar Cîțu, demis de Parlament, va veni la audieri cu ocazia învestirii noului Guvern. Nu va scăpa de întrebările pe care i le vom adresa. Iată că acum va veni și va trebui să răspundă! Nu a scăpat!”, a spus senatorul Daniel Zamfir în exclusivitate pentru DCNews.

Amintim faptul că ministrul interimar al Finanțelor, Florin Cîțu, a fost somat să vină la audieri în comisiile de specialitate din Parlament, pentru a răspunde în mod special cu privire la împrumuturile repetate pe care acesta le-a derulat.

În altă ordine de idei, Daniel Zamfir a făcut precizări, pentru DCNews, și despre votul privind Legile anti-cămătărie. „Important este că Legile anti-cămătarie vor intra la vot, sunt pe ultima sută de metri. Am văzut că și-au manifestat intenția de a participa la ședință și asociațiile de protecția consumatorilor. Va fi una decisivă pentru oameni. Ori reușim să scoatem cetățenii din sclavie, ori sistemul bancar și cei care fac abuzuri au câștigat pentru totdeauna!”, a spus acesta. Mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel