Daniel Zamfir, nervos pe Tudose după ultimul interviu: "Doamne, sub ce blestem o fi țara asta"

Președintele Comisiei Economice din Senat, liberalul Daniel Zamfir, a reacționat după interviul de miercuri seară cu Mihai Tudose.

Senatorul a spus că premierul este un personaj pe tiparul fostului președinte: "grobian, populist, mincinos, cu un limbaj la fel de șmecheresc". 

[citeste si]

"Doamne, sub ce blestem o fi tara asta, sa avem parte, de data asta in fruntea Guvernului, de un personaj exact pe tiparul lui Băsescu: grobian, populist din cale afara, mincinos, cu un limbaj la fel de șmecheresc , cu un comportament de vataf, și nu în ultimul rând, acoperindu-i pe "băieții deștepți" din economie, bineînțeles după ce public ii beștelește, exact că Băsescu! Și că totul sa fie la indigo, l-a mai luat și pe Gică Popescu consilier (Băsescu apelase la cuplul Belu-Bitang), noi toți, convinși fiind că marele sportiv al României, pe care personal îl apreciez foarte mult, va primi birou la Palatul Victoria, și va influenta deciziile vătafului!", a transmis Daniel Zamfir.

Ordinul ANRM


"Eu îmi doresc că prima decizie la care sa contribuie Gică Popescu sa fie aceea de a prelua in patrimoniul Statului Român, Arenele de Tenis, aflate ilegal acum in posesia BNR! Și mai e ceva dle prim ministru: Până când îi veți mai acoperi pe cei care exploatează resursele țării și nu plătesc redevențe? De o luna de zile v-am semnalat asta și tăceți mâlc! Dar macar, ne spuneți de ce ați blocat Ordinul ANRM prin care se actuliza prețul de referință la gaze naturale, pret la care trebuie plătită redevența de cei care exploatează gaze naturale? De 10 ani, cel puțin, numai la gaze, cei care exploatează, plătesc cam jumătate din cât ar trebui sa plătească Statului Român! De ce faceți asta, dle Tudose? Interesele cui le apărați? Ale Statului, in niciun caz! Numai din cauza blocării ordinului ANRM, Statul Român pierde peste 1 milion de euro în fiecare zi!!!", a fost mesajul lui Daniel Zamfir.

Premierul Mihai Tudose a anunţat că fostul internaţional Gică Popescu a devenit consilierul său, urmând să se ocupe de pregătirile necesare meciurilor pe care România le va organiza în cadrul Campionatului European de Fotbal 2020.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel