EXCLUSIV  "Daniel Zamfir, la ALDE". Senatorul PNL a DECIS: Ce îi cere lui Ludovic Orban

După ce într-o anumită parte a presei a apărut informația potrivit căreia Daniel Zamfir va pleca la ALDE, senatorul PNL a discutat, în exclusivitate pentru DC News, despre acest subiect.

"Nu confirm trecerea mea la ALDE, dar pe de altă parte, nu vă ascund faptul că foarte mulți colegi, de la celelalte partide, văzând că Ludovic Orban mă amenință cu excluderea din PNL, discută cu mine", a spus Daniel Zamfir pentru DC News.

"Și astăzi, Ludovic Orban a reluat, într-o declarație publică, chestiunea excluderii mele din partid. Eu m-am săturat de toate amenințările sale. Dacă vrea să mă dea afară, ok! Să convoace Consiliu Național - pentru că așa prevede statutul - dar să explice acolo care este linia partidului pe care a spus, la un moment dat, că am încălcat-o. Vă aduc aminte că nu am aflat nici până astăzi de ce am fost numit deviaționist", a mai spus liberalul cunoscut pentru lupta cu abuzurile unor bănci și IFN-uri în favoarea românilor.

Care este linia partidului?

Mai mult decât atât, Daniel Zamfir a anunțat că îi cere președintelui PNL să convoace Consiliul Național pentru a afla care este linia partidului.

"Îi cer public domnului Ludovic Orban să convoace Consiliul Național pentru a vedea dacă linia partidului este aceea de a închide ochii la toate abuzurile care se întâmplă în România - la abuzurile unor procurori, la abuzurile unor bănci sau IFN-uri. Dacă linia partidului este în acest sens, nici nu mai este nevoie să mă dea afară, pentru că mă retrag eu! Deocamdată, văd că doar Ludovic Orban și alți câțiva din jurul lui închid ochii la abuzuri. Vreau să convocăm Consiliul Național pentru a discuta despre acest subiect", a mai spus Daniel Zamfir pentru DC News.

Zamfir, schimbat de la şefia Comisiei economice

Vă reamintim că executarea lui Daniel Zamfir a pornit odată cu schimbarea sa de la şefia Comisiei economice, cu 16 voturi pentru şi opt împotrivă, în locul său fiind desemnat Florin Cîţu.

[citeste si]

"E vorba de un lucru: ai o activitate foarte bună, ne mândrim cu activitatea ta de la Comisia economică, dar pleacă acasă. Colegii au apreciat cu toţii, chiar le-am cerut înainte de vot, le-am depus un raport de activitate de la comisie, cu toţii mi-au spus chiar cuvinte elogioase la adresa activităţii mele. Un coleg chiar mi-a spus că sunt cel mai activ parlamentar din Parlamentul României, ceea ce m-a onorat, dar e un vot politic, deci nu contează - aşa s-au exprimat colegii - ce faci acolo la comisie, ce activitate ai, ci 'nu doreşte preşedintele partidului'. Asta am înţeles-o de la început", spunea Daniel Zamfir, după şedinţa Grupului senatorial PNL, în care a fost schimbat din funcţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel