EXCLUSIV  Daniel Zamfir, în fruntea Comisiei Economice. Promisiune și avertisment: Nu vor sta liniștiți!

Daniel Zamfir revine la conducerea Comisiei Economice din Senat. 

Acest lucru se întâmplă după ce, la începutul anului, Ludovic Orban ar fi tras ițele pentru înlocuirea liberalului cu Florin Cîțu în această funcție. 

Daniel Zamfir, într-o primă declarație după această veste, făcută pentru DCNews, face o promisiune și lansează un avertisment. 

”Comisia Economică din Senat va redeveni ceea ce a fost odată și mai mult decât atât. Problemele cu adevărat importante pentru viața de zi cu zi a oamenilor vă asigur că vor fi discutate în Comisie.” este promisiunea pe care o face Daniel Zamfir.

Totodată, senatorul ALDE lansează un avertisment: ”Cei care au fost obișnuiți cu abuzul de putere economică nu vor sta liniștiți.”

”De săptămâna viitoare, vom începe audieri ca să scoatem la lumină ceea ce a devenit pentru unii- în numele pieței libere, eu le-am spus întotdeauna libertarieni- o obișnuință: abuzul de putere economică. Vreau ca, împreună cu colegii de la Comisia Economică, să descoperim și arătăm abuzul de putere economică, pentru că acest lucru îi supără, cu adevărat, îi jecmănește pe oameni.” a mai spus Daniel Zamfir. 

Întrebat despre reacția colegilor din PNL, Daniel Zamfir ne-a spus: ”Am primit de la unii dintre foștii mei colegi din PNL felicitări.” 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel