Daniel Zamfir: Guvernul Cioloș a semnat. Cer anularea! Au în mine un aliat!

Daniel Zamfir FOTO AGERPRES
Daniel Zamfir FOTO AGERPRES

În urma întâlnirilor pe care le-a desfășurat în Țara Făgărașului cu o parte a proprietarilor de păduri din Munții Făgărașului, Daniel Zamfir, în calitate de președinte al Comisiei Economice din Senatul României, a decis să se implice activ în acest subiect.

„Din păcate, Guvernul Cioloș a semnat un Memorandum, în 2016, privind înființarea unui Parc Național în Munții Făgărașului. În calitate de președinte al Comisiei Economice din Senat, voi cere denunțarea, anularea acestui memorandum, pentru a opri această ofensivă a fundației străine, pentru a stopa această formă mascată prin care oamenii să fie siliți, mai devreme sau mai târziu, să renunțe la pădurile moștenite din străbuni”, a transmis, vineri, Daniel Zamfir.

„Eu am avut șansa să-i cunosc pe țăranii autentici din satele Țării Făgărașului. Le-aș sugera celor ce vor să pună mâna pe munți să nu se joace cu oamenii acestor locuri pentru care proprietatea e sfântă. Îi asigur pe proprietarii de păduri și terenuri din Munții Făgărașului că au în mine un aliat puternic. În calitate de președinte al Comisiei Economice din Senatul României, voi cere autorităților naționale să pornim procedurile de anulare a acestui memorandum păgubos. Vreau să se liniștească lucrurile în Țara Făgărașului. Dar și în Argeș, Vâlcea ori Sibiu", a precizat senatorul Daniel Zamfir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel