Daniel Zamfir - Florin Cîțu, RĂZBOI total. "O cârtiță!"

Scutaru Cristina / 27 feb 2018 / 13:37 Salveaza PDF Comentarii
Daniel Zamfir
Descriere foto: Daniel Zamfir

După ce Florin Cîțu, preşedintele Comisiei economice din Senat, a sugerat, pe Facebook, că Daniel Zamfir luptă împotriva abuzurilor bancare datorită faptului că are interese personale, senatorul PNL i-a dat o replică usturătoare.

Liberalul a publicat o postare de-ale lui Florin Cîțu în care scria, în 2015, că "parlamentarii au acceptat, timp de 25 de ani, toate balivernele BNR ca pe un adevăr absolut. (...) Parlamentarii prin votul lor au dat legitimitate politicii monetare din ultimii 25 de ani. (...) Astăzi, BNR îi amenință pe parlamentari cu DNA".

În descrierea capturii foto pe care Daniel Zamfir a distribuit-o pe Facebook, senatorul a scris: "O MICĂ AMINTIRE CU "CÂRTIȚA" IFN-URILOR ȘI BĂNCILOR DIN PNL. O fi știind Ludovic ce gândește Cîțu despre el?

Cum așa, să fi înghițit el, dl președinte, toate balivernele BNR? Așa cevaaa... Iar BNR ne-a servit baliverne timp de 25 de ani?? Păi, bine măi Florinache, ai zăpăcit lumea de tot! Ce să mai înțeleagă oamenii de la de la tine?

Doar că ai intrat și tu cu brio în clubul politicienilor care se sucesc după cum le dictează interesul... Și te-ai lipit perfect ca timbrul pe scrisoare".

(w670)


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28