Daniel Zamfir - Florin Cîțu, RĂZBOI total. "O cârtiță!"

Daniel Zamfir
Daniel Zamfir

După ce Florin Cîțu, preşedintele Comisiei economice din Senat, a sugerat, pe Facebook, că Daniel Zamfir luptă împotriva abuzurilor bancare datorită faptului că are interese personale, senatorul PNL i-a dat o replică usturătoare.

Liberalul a publicat o postare de-ale lui Florin Cîțu în care scria, în 2015, că "parlamentarii au acceptat, timp de 25 de ani, toate balivernele BNR ca pe un adevăr absolut. (...) Parlamentarii prin votul lor au dat legitimitate politicii monetare din ultimii 25 de ani. (...) Astăzi, BNR îi amenință pe parlamentari cu DNA".

În descrierea capturii foto pe care Daniel Zamfir a distribuit-o pe Facebook, senatorul a scris: "O MICĂ AMINTIRE CU "CÂRTIȚA" IFN-URILOR ȘI BĂNCILOR DIN PNL. O fi știind Ludovic ce gândește Cîțu despre el?

Cum așa, să fi înghițit el, dl președinte, toate balivernele BNR? Așa cevaaa... Iar BNR ne-a servit baliverne timp de 25 de ani?? Păi, bine măi Florinache, ai zăpăcit lumea de tot! Ce să mai înțeleagă oamenii de la de la tine?

Doar că ai intrat și tu cu brio în clubul politicienilor care se sucesc după cum le dictează interesul... Și te-ai lipit perfect ca timbrul pe scrisoare".

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel