Daniel Zamfir, EXCLUS din PNL. Prima DECLARAȚIE după ședința PNL

Daniel Zamfir
Daniel Zamfir

Daniel Zamfir a fost exclus din PNL. 

Decizia de excludere a fost luată cu 25 de voturi 'pentru', două 'împotrivă' şi două abţineri. Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a propus excluderea lui Daniel Zamfir din partid. Biroul Executiv al PNL a decis şi înlocuirea lui Florin Alexe de la conducerea PNL Sector 3, potrivit Agerpres. 

”Presiuni din alte zone pentru EXCLUDERE”

”Mi s-a spus că am deviat de la linia PNL” a spus Daniel Zamfir. El a adăugat că ”obiectivul nostru principal e să faci legi pentru oameni”. Totodată, Daniel Zamfir a mai spus: ”Proiectele acestea de lege le-am inițiat în urmă un an, au fost semnate de 15 colegi, și-au urmat traseul și-n PNL și-n Parlament. Ludovic Orban le-a acceptat preț de șase luni. La un moment, la sfârșitul anului, m-am trezit cu o declarație a dumnealui că voi fi exclus din partid dacă aceste proiecte vor continua, fără să există nicio justificare. Proiectele de legi n-au fost discutate niciodată, ceea ce-mi întărește ideea că s-au făcut presiuni din alte zone să fiu exclus din partid ca eu să nu-mi continui proiectele”.

[citeste si]

Despre intrarea într-un alt partid, Daniel Zamfir a zis: ”Cântăresc foarte bine. Știți că excluderea mea din partid trebuie să fie decisă de Consiliul Național al PNL. Eu am solicitat pentru că m-am săturat ca Ludovic Orban să-mi arate pisica cu excluderea din partid”.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel